InstaBIZ

Aurela Gaçe kërkon ndihmë: Soni po më …

Këngëtarja Aurela Gaçe pas lindjes së vajzës ka menduar që t’i përkushtohet fitnesit. Por, ajo ka zgjedhur një ‘trajnere’ e cila është edhe këngëtare! Fjala është për Soni Malaj e cila po tregohet shumë e ‘pa mëshirë’ ndaj Aureles.

Kjo se, këngëtarja Malaj po e ‘detyron’ Aurelen që të bëj disa ushtrime të rënda. Prandaj, edhe po kërkon ndihmë Gaçe. Ajo ka hedhur një video në Facebook ku shihej duke kërkuar ndihmë dhe duke thënë se Soni po e ‘masakron’ atë!

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko