-Jetë dhe Stil

As në punë as në rrjete sociale, ja vendi ku njerëzit njihen më së shumti me dashurinë e jetës

               Publikuar në : 10:10 - 13/02/18 |
E SH

Shpesh njerëzit mendojnë se puna është ambjenti që ka më shumë mundësi t’ju njohë me partnerin e jetës. Sigurisht shumë prej jush mund të jenë shëmbuj të kësaj teorie, por një studim i fundit tregon se nuk është as puna, as rrjetet sociale vendi me mundësinë më të madhe për të njohur dashurinë e jetës. Në fakt vendi ku njerëzit kanë mundësi më të madhe për tu njohur janë mbledhjet shoqërore.

Sipas një studimi, i cili analizoi njohjet e disa prej çifteve të martuar, rezultoi se pjesa më e madhe e tyre e kanë njohur njëri-tjetrin nëpërmjet daljeve me shoqërinë. Puna ishte ambienti i dytë, ndërsa në vend të tretë rezultonin personat që ishin martuar me dashurinë e gjimnazit.

Pas