-U tha në Opinion

Artan Hoxha: Lëvizjet në Prokurori janë plan i ndërkombëtarëve

               Publikuar në : 22:29 - 10/01/18 |
rel d

Gazetari i ‘News 24’, Artan Hoxha, të mërkurën ka deklaruar se lëvizjet e realizuara nga kryeprokurorja Arta Marku kanë ardhur me arsyen për të vënë rregull në organin e akuzës dhe sipas një plani të iniciuar nga ndërkombëtarët.

Hoxha tha se të gjithë emrat që ajo ka lëvizur, janë emra që kanë punuar në projekte dhe trajnime, si dhe kanë qenë pjesë e Task-Forcës të monitoruar dhe të organizuara nga ndërkombëtarët.

Sipas tij, ata janë të gjithë emra të filtruar dhe këto lëvizje nuk janë të kryera nga Arta Marku, por nga ndërkombëtarët.

Ai tha se kryeprokurorja në një mënyrë extraligjore, kërkon të vendosi rregull në organin e akuzës për shkak të ndërhyrjeve jo ligjore që kishte bërë paraardhësi i saj.

 Video:

 

 

Pas