-Jetë dhe Stil, Metro

Arsyet kryesore pse femrat i refuzojnë meshkujt

Të gjithë meshkujt të paktën një herë në jetë mund të jenë përballur me refuzimin e një femre, edhe pse do gjë mund t’i ketë ardhur papritur. Femrat janë natyrë shumë detajiste dhe përpara se të marrin një vendim shohin shumë gjëra.Nëse jeni kuriozë të dini se përse mund të jeni refuzuar, sigurohuni që nuk keni bërë një prej gjërave si më poshtë:

 1 – Jeni sjellë me arrogancë

2 – Keni postuar foto vazhdimisht me femra të tjera (qofshin këto edhe shoqe)

3 – I keni folur më shumë se sa duhet për seksin

4 – Keni dalë jashtë fjalës tuaj

5 – Jeni nervoz dhe agresivë në pjesën më të madhe të kohës

6 – Keni probleme me komunikimin

7 – Keni një higjenë të ulët

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko