-U tha në Opinion

Armët e panjohura të Skënderbeut, Plasari zbulon vendodhjen në Napoli dhe Stambol


               Publikuar në : 23:11 - 23/07/18 |
b.f

Studiuesi Aurel Plasari ka zbuluar të mërkurën një të dhënë të rëndësishme në lidhje me armët që ka mbajtur Gjergj Kastrioti Skënderbeu.

Në lidhje me armët e tij që gjenden në Vienë, Plasari tha në emisionin ‘Opinion’ se ka disa shpjegime se si kanë përfunduar aty, ndërsa theksoi se jo vetëm ato, por ekzistojnë edhe armë të tjera.

Ai tha se në librin e tij për Skënderbeun ka referuar edhe dy armë të tjera. Një shpatë gjendet në Napoli, ndërsa tjetra në një muze të Stambollit.

Pas