-Jetë dhe Stil, Metro

Arkitektura spektakolare e Lindjes së Mesme/ Brenda xhamisë shumëngjyrëshe

Kjo xhami gjendet në Shiraz të Iranit. Pamja që të fal brendësia e saj është tejet mahnitëse për shkak të llojshmërisë së ngjyrave që mund të shohësh aty.
Ky fenomen shkaktohet nga rrezet e diellit të cilat depërtojnë tek dritaret e ndërtuara me xhama dekorativ shumëngjyrësh.

Kjo është arkitektuara spektakolare  e Lindjes së Mesme.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko