-Teknologji, Metro

Apple feston ditën botërore të emmoji-t, ja cilat janë të rejat që sjell

Apple feston, sot, 3 vjetorin e krijimit të emoijit, duke sjell në telefonin tuaj karaktere të reja. Gjigandi i teknologjisë sjell imazhin e një gruaje që ushqen fëmijën me gji, një grua më shami, një fytyrë tronditëse me kokë shpërthyese.

Në total janë 56 emoji të ri, të miratuara tashmë nga Konsorciumi Unicode, organizata jofitimprurëse që miraton karakteret në smartfona, për përdorim publik.

Emoji e reja do të mund të përdoren vetëm nga personat që zotërojnë një paisje të modelit “Apple”. Gjithashtu do të shfaqen edhe në pajisjet Android dhe WindoWs, si edhe në mediat sociale vitin e ardhshëm./opinion.al

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko