-Sociale, Te Fundit

Apel, 21 vjeçarja e diagnostikuar me sëmundje të rëndë ka nevojë për ndihmë

Anxhela Noçka është një 21 vjeçare, e cila ka shprehur një kërkesë të veçantë për gjithë miqtë e saj por dhe ata që e lexojnë këtë mesazh prekës të shpërndarë me një qëllim.
Ajo është diagnostikuar me një sëmundje të rendë dhe ka nevojë për një shumë lekësh që për familjen e 21 vjeçares është e vështirë ti gjejë vetë. Kush ka mundësi të lexojë këtë mesazh dhe të kontribuojë për Anxhelën:
“Anxhela Noçka 21-vjeçare është diagnostikuar me sëmundje te keqe (Lymphoblastic lymphoma non Hodgking) në Hungari. Aktualisht ndodhet në spitalin “Saint László Kórhaz”
KA NEVOJË URGJENTE PËR KIMIOTERAPI INTENSIVE DHE TRANSPLANT TË PALCËS KURRIZORE
Shuma për kryerjen e ndërhyrjeve është rreth 200 .000 EURO) dhe familja nuk mund ta përballojë. Ndihma juaj sado e vogël shpresë për familjen e saj
Këta janë nr e Llogarisë:
Hu87120108790151089400200004 – IBAN
Nr.llog: 120108790151089400200004
RAIFFEISEN BANK-EURO: 0001131438
RAIFFEISEN BANK-ALL: 0100452262
M-PESA: 0692025252” shkruajnë miqtë e saj.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko