-Sociale, Aktualitet, Kryesore, Te Fundit, Të Gjitha

Anulohen fluturimet në aeroportin e Rinasit

Për shkak të borës dhe ngricave janë anuluar fluturimet në aeroporin e Rinasit. Mësohet se sot nuk është nisur asnjë avion nga Rinasi. Kështu janë anuluar fluturimet për në Bari, Romë, Beograd, Stamboll, etj.

fluturime

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko