-Jetë dhe Stil, -Shëndeti, Metro, Te Fundit

Akullore për mëngjes? Shkenca thotë se ju bën më inteligjentë

Të hash akullore në mëngjes mund të jetë një nga gjërat më të bukura për të nisur ditën. Sipas shkencëtarëve, ju mund të hani akullore për mëngjes dhe kjo vjen me një përfitim për shëndetin tuaj. Në një studim realizuar nga studiuesit japonez, ka rezultuar se nëse ju e nisni ditën duke ngrënë akullore do të jeni më energjik gjatë ditës, dhe do t’ju rritet vigjilenca. Por ka edhe një ndikim të mirë në shëndetin psikologjik, pasi ju bën të ndiheni më pozitiv dhe redukton nivelin e stresit. Mos u ndjeni në faj nëse dëshironi të nisni mëngjesin me dozën më të mirë të sheqerit. Ka edhe benefite.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko