-Teknologji, Metro

A e dini arsyen pse ky lloj “Audi” është zgjedhja e shumë politikanëve, zbulojeni dhe pse jo merrni një të tillë

Të gjithë besoj se jemi në një mendje kur them se Audi është një makinë shumë e mirë dhe e rehatshme, por pse ky lloj audi është zgjedhja e politikanëve  kjo është çështja?

Përveç faktit se është një makinë e rehatshme dhe luksoze, duket se modeli ‘Audi A8 L’, ka edhe disa veçori që jo të gjithë i dine, shkruan ballkan web.

Bëhet fjalë për një sërë detajesh që rrisin sigurinë e pronarit të mjetit, apo edhe të personave që ndodhen në të. Ky model i ‘Audi-t’ duket se ka disa parametra sigurie shtesë nga modelet e tjera.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko