Opinion – Faqja Zyrtare | “Opinion” vjen ne kater takime cdo jave – e hene, e marte, e merkure dhe takimi tradicional i te ejntes mbrema.

Vajza ime, polakja

Nga Roger Cohen Votimi i britanikëve për t’u larguar nga Bashkimi Evropian ka patur shumë pasoja, mes tyre një rënie …

« Kthehu Rifresko