BE ndalon pataten shqiptare

BE ndalon pataten shqiptare

Shqipëria e ka të ndaluar të eksportojë patate në Bashkimin Europian. Ministri i Bujqësisë shpjegon arsyet se pse: “Patatet edhe tuberët e tjera pra zhardhokorët nuk lejohet pasi ka kritere më të f...

 

Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndesishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

NA NDIQNI NË