Foto/ Tuna në shtrat me Ylli Limanin

Foto/ Tuna në shtrat me Ylli Limanin

Është përfolur shumë për lidhjen e Tunës me artistin Ylli Limani, 10 vjet më të vogël se sa ajo. Së fundmi Tuna ka postuar në Snpachat një foto ku i shkon pranë shtratit dhe e zgjon nga gjumi me pë...

 

Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndesishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

NA NDIQNI NË