Ish-Missi shqiptar pozon nudo në Francë…

Ish-Missi shqiptar pozon nudo në Francë…

Ajo prezantoi Shqipërinë në konkursin Miss World 2008 në Afrikën e Jugut, Johanesburg. Në dëshirën për të arritur sukses në modeling, Egla Harxhi duket se është e gatshme për të “treguar” shumë nga...

Andrra dhe Sinani më në fund bashkë

Andrra dhe Sinani më në fund bashkë

Me publikimin e bujshëm të hitit të ri “Pina Pina” dhe gjithë repertorit fantastik, ka pasur një sezon të ngarkuar. Besojmë e kuptuat për kë e kemi fjalën, për Sinanin. Ai ishte çdo ditë në vende t...

 

Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndesishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

NA NDIQNI NË