Çili topless në Karaburun…

Çili topless në Karaburun…

Megjithëse sezoni veror shenjon kulmin e axhendës artistike të këngëtarëve shqiptare, për shkak të koncerteve brenda dhe jashtë vendit, duket se kjo nuk e ka penguar aspak këngëtaren Çiljeta Xhilag...

Zhvishet balerina e ‘Stop’-it

Zhvishet balerina e ‘Stop’-it

Pas mbylljes së emisionit për këtë javë duket se Alba Hoxha, balerina e “Stop” dhe nje sere emisionesh te tjera në Klan ka vrapuar në Dhërmi. Po ju si ju duket Alba me bikini?

...

 

Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndesishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

NA NDIQNI NË