Opinion – Faqja Zyrtare

Shuplakë Tiranës, Luftëtari fiton 2-1

Dush i ftohtë dhe leksion përulësie për Tiranën, të dyja i ofron Luftëtari. Skuadra e ngjitur këtë sezon në Superiore …

« Kthehu Rifresko