-Jetë dhe Stil, Metro, Te Fundit

9 gjëra të vogla që mund t’ju kthejnë në një person të padëshiruar

Ndoshta është shumë e vështirë për njerëzit që të kuptojnë veprimet e tyre, sidomos ato acarueset. Por bëni mirë të tregoheni më të kujdesshëm, sidomos te ato gjërat e vogla. Sipas studiuesve, janë 9 veprime, në dukje të vogla të cilat mund të tregojnë shumë për ju. Tregoni kujdes në këto 9 gjëra:

1 – Mënyra se si shtrëngoni duart me të tjerët

2 – Mungesa e korrektesës

3 – Shkrimi juaj

4 – Ngjyra juaj e preferuar

5 – Shijet tuaja muzikore

6 – Kontakti me sy

 7 – Kafshët shtëpiake që ju pëlqeni

8 – Mënyra se si i pyesni të tjerët

9 – Nëse i hani apo jo thonjtë

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko