-Jetë dhe Stil, -Shëndeti, Metro

7 ushqimet që ju ndihmojnë të hiqni dorë nga sheqeri

Konsumi i sheqerit është i dëmshëm për organizmin në shumë aspekte. Por të tentosh të heqësh dorë prej tij, është vërtet e vështirë. Por kohët e fundit njerëzit janë ndërgjegjësuar dhe sa vjen e më shumë po mundohen të largojnë nga dieta e tyre këtë komponent të rrezikshëm. Por për t’ju a bërë më të thjeshtë këtë dietë, ekspertët ju tregojnë 7 ushqime të cilat ju ndihmojnë të hiqni dorë lehtësisht nga sheqeri

1 – Vaji i kokosit

2 – Çaji jeshil

3 – Patatja e ëmbël

4 – Karrota

5 – Çaj i fermentuar

6 – Gjalp kikiriku

7 – Çokollat e zezë  

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko