-Jetë dhe Stil

10 llojet e marrëdhënieve seksuale që çdo mashkull kalon në jetë. Juve tek cila jeni?

               Publikuar në : 15:11 - 17/04/18 |
Gerta

Flasim për djemtë dhe dhjetëra fraza na kalojnë ndër mend. Shumica e tyre lidhen me seksin, sepse po, tashmë nuk i shpëtojnë dot opinionit të krijuar se ajo është e vetmja gjë që mendojnë. Me ose pa të drejtë, mensimet mbeten të njejta për shumicën.

Të prirë për njohje të reja, flirtime e aventura të shumta, duket se djemtë nuk mendojnë aq gjatë sa vajzat. Të paktën, kur vjen puna për eksperienca të reja, analizat e hollësishme të pyetjeve si: pse, ku, kur, çfarë, kush nuk përbëjnë pjesë të interesit të tyre. Ndonjëherë drejtohen tek instikti, e le të themi të vërtetën, kjo i bën edhe më interesantë, sipas bordo. Ndoshta ka mbetur një mendim klishe, kur themi se meshkujt përjetojnë marrëdhënie seksuale më të shumta se femrat.

Megjithatë, sipas studimeve të fundit, djemtë kalojnë plot dhjetë lloje eksperiencash seksuale, që dallojnë nga njëra tek tjetra. Ja cilat janë ato!
1. Hera e parë
2. Seksi pas ndarjes
3. Seks i inatosur
4. Eksperienca e parë mahnitëse, pas herës së parë!
5. Vetëm për një natë
6. Seksi që mban (i vetëm) gjallë një lidhje
7. Marrëdhënie me një mike
8. Seks i lodhur
9. Orgazëm në të njejtën kohë
10. Orgazëm e parakohshme

Pas